Transportable klimaanlæg

Transportable klimaanlæg

Det handler om velvære

6th sense live

Vi er meget stolte over at vores Aircondition PACW29COL af Råd & Rön er kåret som "Bra köp" i juni 2021, og som "Best-in-test" i maj 2020. Enkel at bruge, hurtig nedkølning og en fornuftig pris er nogle af de egenskaber der fremhæves.

Avanceret teknologi med intuitiv betjening er kendetegnende for produkter fra Whirlpool – med en dybgående indsigt og tilpasning til forbrugernes behov, der bygger på mere end hundrede års forskning og ekspertise. Vores produkter findes i dag i millioner af hjem verden over. Naturligvis er vi meget stolte af de anerkendelser, vi modtager, men vores største glæde og stolthed er den tillid, vores forbrugere viser vores produkter.

Læs mere om PACW29COL
6th sense

6th SENSE Styring

6th SENSE Styring – den sjette sans er den teknologi, der overvåger klimaforholdene i rummet, for straks at reagere på afvigelser med de rigtige funktioner – opvarmning, køling eller ventilation – for at genoprette de ønskede klimaforhold så hurtigt som muligt. For maksimal komfort med minimal indsats.

SilentMode icon

SilentMode

Til 70%* lavere støjniveau – mærk forskellen uden at høre en lyd.

Takket være en unik driftstilstand, hvor både fordamper og kondensator arbejder effektivt ved lav ventilatorhastighed, er den transportable Flow With You klimaenhed meget lydsvag, når den opretholder den maksimale komfort i hjemmet.

Enheden slår automatisk tilstanden fra, når fuld ventilatorhastighed er påkrævet, for derefter at skifte tilbage igen, når den ønskede temperatur er nået.

* Baseret på en 5 DbA reduktion i lydniveau ved sammenligning af normal driftstilstand med maksimal fordamper- og kondensatorhastighed og lydløs tilstand med lav fordamper- og kondensatorhastighed. Målinger foretaget i interne laboratorier i henhold til EN 12102

SilentMode
Miljøvenlig gas.

Miljøvenlig gas.
Naturligvis effektiv.

Alle transportable klimaanlæg er bestykket med den seneste generation af kølemiddelgas: R290, en højeffektiv naturgas uden indvirkning på ozonlaget*, der skåner miljøet og sikrer optimal ydeevne.

*Ozonnedbrydningsgrad odp er 0 for R290 gas

Ympäristöystävällinen kaasu. Luonnollisesti tehokas.
Varmepumpe

Varmepumpe.
Perfekt til alle årstider.

Det nye transportable klimaanlæg med både varme- og kølefunktion sikrer den perfekte temperatur året rundt, med maksimal komfort selv om vinteren.

Lämpöpumppu. Täydellinen kaikkina vuodenaikoina.
AroundU. Jäähdystä ympärilläsi.

Aroundu.
Frisker op omkring dig.

En indbygget sensor i fjernbetjeningen hjælper med at styre temperaturen, hvor du befinder dig og ikke kun hvor klimaanlægget er placeret.

AroundU. Jäähdystä ympärilläsi.
Siirrettävä ilmastointilaite

Den perfekte balance mellem indfølingsevne, ydelse og design.

Elegant innovation der gør hverdagen nemmere

Nem og enkelt betjening

Vores kunders tid er dyrebar, så vi har viet over et århundredes forskning til at de kan fokusere på de ting, der betyder noget.

Vores 6TH SENSE registrerer, måler, tilpasser og styrer klimateknologien automatisk, så du ubesværet får de bedste resultater.

Avanceret præstationer

Vi tilbyder den mest avancerede teknologi uden at gå på kompromis med slutresultatet.

Vores 6TH SENSE-teknologi er skabt til den ultimative brugeroplevelse for dem, der ønsker at opnå de bedste resultater, ubesværet.

Mesterlig design

Vores forbrugere har sans for design og ydelse og ønsker et gennemført formgivning, der passer æstetisk ind i deres hjem. Derfor udtænker vi hver eneste detalje for at skabe et gennemført design, der definere en harmonisk helhed for alle fritstående enheder.

pin

Hvor kan den købes

Klik på produkter for at se hvor den kan købes online

Opdag vores Air conditioners

Whirlpool-klimaanlæg - PACW29COL

PACW29COL

Whirlpool-klimaanlæg - PACB29CO

PACB29CO

Whirlpool-klimaanlæg - PACW29HP

PACW29HP

Whirlpool-klimaanlæg - PACW212CO

PACW212CO

Whirlpool-klimaanlæg - PACB29HP

PACB29HP

Whirlpool-klimaanlæg - PACW212HP

PACW212HP

Whirlpool-klimaanlæg - PACB212HP

PACB212HP

Sammenlign ( Produkter )

Tilføj endnu et produkt til sammenligning