• Hjem
  • Ny MaxiSpace-opvaskemaskine
Ny MaxiSpace-opvaskemaskine

Ny MaxiSpace-opvaskemaskine

Oplev den største 3. kurv med indbyggede vanddyser.

*Baseret på salgsmængde blandt de 5 førende varemærker i juni 2023.

Mød SpaceClean: den største 3. kurv*

Perfekt designet til at fylde alt i maskinen uden besvær – fra høje glas til store skåle og gryder – og til at frigøre plads til ekstra genstande.

*Baseret på salgsmængde blandt de 5 førende varemærker i juni 2023.
Video
Video
En 3. kurv med
indbyggede vanddyser

En 3. kurv med
indbyggede vanddyser

SpaceClean er den første 3. kurv med indbyggede vanddyser på markedet. Den er designet til at nå alle hjørner af dit service og sikrer perfekt rengøring.
*Kravet vedrørte alle modeller af opvaskemaskiner med en 3. kurv med indbyggede, målrettede dyser, der sælges under -varemærker: Whirlpool, Hotpoint, Hotpoint/Ariston, Bauknecht. Marked: EMEA (Europa, Mellemøsten, Afrika). Maj 2023.
Mere plads med
MaxiSpace-kar

Mere plads med
MaxiSpace-kar

Dette rummelige kar tilbyder +10%* EKSTRA PLADS: ingen tallerkener bliver liggende i vasken, uanset anledningen, eller hvor mange ting du skal vaske.
*Samme mål udvendigt, nye muligheder indvendigt takket være det alsidige MaxiSpace-kar. Ekstra plads refererer til den øgede samlede lastkapacitet blandt de tre kurve.
Video 2
Video 2

AutoProgram med 6TH SENSE-teknologi

Spar op til 40 %* på vand og energi med vores automatiske programmer takket være 6TH SENSE-teknologi.
 Det registrerer opvaskens størrelse og tilsmudsningsniveauet for intelligent at tilpasse cyklus- og programindstillingerne.

*Testet internt ved sammenligning af den mindst intensive og mest intensive afvikling af cyklusserne. Besparelsesresultater henviser til AutoMixed-programmet. Forskellige niveauer af besparelser nået med de andre cyklusser.
Oplev PowerClean Pro

Oplev PowerClean Pro

+60%* kraftigere vandstråler placeret i den nederste kurv: Nyd perfekt rene tallerkener uden forvask, selv med fastbrændte madrester. 
PowerClean Pro giver også +30%** ekstra plads i den nederste kurv.
*Procentdel beregnet vs. vandets effekt i cyklussen uden aktiveret indstilling.
**Procentdel beregnet i forhold til isætningspladsen på modeller af samme Whirlpool-sortiment uden PowerClean-løsning.
Tør dit service med NaturalDry

Tør dit service med NaturalDry

Op til 99 %* tørreevne, op til 40 %** energibesparelse: Dette særlige system åbner automatisk lågen i slutningen af programmet for at tørre opvasken naturligt.
*Baseret på gennemsnitlig tørreevne for Whirlpools opvaskemaskine til indbygning med 3 kurve og NaturalDry med kombineret belastning, herunder med plast, glas, stål og porcelæn, sammenlignet med Whirlpools opvaskemaskine med 3 kurve uden NaturalDry. Resultaterne for tørreevne kan variere afhængigt af opvaskemaskinens model og belastning.
**Procentdel af energibesparelse beregnet vs. deaktiveret NaturalDry-indstilling til Eco-program.
Designet til alle 
køkkendesign

Designet til alle 
køkkendesign

Det nemme installationssystem sikrer en meget fleksibel højdejustering. Dørpanelet kan blive op til 84 cm højt og soklen kan reduceres ned til 0 cm. Den nye opvaskemaskine har glidende hængsler, der gør det muligt at understøtte paneler af forskellige materialer med en vægt fra 3 kg til 10 kg og med en tykkelse fra 16 mm til 25 mm.
ANDRE FUNKTIONER

Intuitivt betjeningspanel

Alt, hvad der kræves, er en nem bevægelse for at vælge den foretrukne cyklus/indstilling og visualisere detaljeret information om funktioner og programmer på displayet.

Nyt skinnesystem

Et nyt design af bunden af karret, den indre låge og de nederste hjul på skinnen for at sikre en mere jævn bevægelse af kurven og let anvendelse, selv når servicet inkluderer tunge tallerkener og pander.

Silent-funktion

En specifik mulighed, der reducerer støjniveauet op til 3 dBA*, samtidig med at der opnås perfekt vaske- og tørreevne.
*Testet internt ved at sammenligne støjniveauet i cyklussen med og uden Silent Option aktiveret. Støjreduktionen er mellem 1dBA og 3dBA, afhængigt af den valgte cyklus.