Apparater med bæredygtighed i fokus

Produkter med bæredygtighed i fokus

Whirlpool har modtaget EcoVadis’ guldmedalje for 2023

Et bedre hjemmeliv, holdbart

Whirlpool arbejder hele tiden målrettet på at forbedre livet i hjemmet. Dette arbejde omfatter ikke kun de huse, vi bor i, men også vores klode. I 1970 blev den første producent af husholdningsapparater, der etablerede et kontor for miljøkontrol og vi har været førende inden for bæredygtige initiativer lige siden.

OPDAG VORES PRODUKTER

EcoVadis' bæredygtighedsvurdering

EcoVadis udfører hvert år en test af forskellige leverandører, hvor de gennemgår deres arbejde med miljø, etik og socialt ansvar.

For 2023 modtog Whirlpool en guldmedalje for vores niveauer inden for bæredygtighed. Guldmedaljen tildeles virksomheder i top 5% af EcoVadis bedømmelser.

EcoVadis Sustainability Rating

Suveræn teknologi til intuitiv ressourcebesparelse

Energieffektive produkter hjælper ikke kun med at beskytte miljøet – det giver også store ressourcebesparelser og forhindrer ubehagelige udsving i din elregning.

Whirlpools produkter er designet til at hjælpe dig med at spare ressourcer på den mest ubesværede måde. Det gør vi ved hjælp af avancerede teknologier, så du kan få mere tid til at fokusere på det, der betyder mest for dig.

Superior technology for intuitive resource saving

Intuitiv intelligens – avanceret ydeevne

Whirlpools 6TH SENSE-teknologi hjælper dig med at foretage de rigtige indstillinger automatisk takket være smarte sensorer i produkterne. Det gør produkterne fra Whirlpool både smarte og tidsbesparende, mens de samtidig er designet til at give dig de bedste resultater.

Vores intuitive funktioner kan f.eks. automatisk justere energi- og vandforbruget, minimere temperatursvingninger i dit køleskab og fryser eller justere forbruget af vaskemiddel i din vaskemaskine. Alt sammen for at gøre din hverdag til en leg.

Intuitive intelligence advanced performance

Designet til at imponere i alle detaljer

Whirlpool anskuer produkter ud fra et komplet livscyklus-perspektiv, herunder design, produktion, anvendelse i hjemmet samt indsamling og genbrug. I udviklingen af nye produkter inddrager vi specifikke egenskaber for at forbedre ressourceeffektiviteten, hvilket omfatter energi- og vandeffektivitet og materialers effektivitet.

De fleste af Whirlpools produkter fremstilles og produceres på virksomhedens egne fabrikker i EU. Dette sikrer høj kvalitet, overholdelse af alle EU-regler og standarder samt en bæredygtig produktion.

Designed to impress in every detail

Sammenlign ( Produkter )

Tilføj endnu et produkt til sammenligning