W COLLECTION

Ovne

Intelligent madlavning med 6th Sense

Du skal bare vælge dine opskrifter, så gør 6th SENSE teknologien dem fantastiske hver eneste gang!

Innovativ og enkel madlavning. Du skal bare vælge en ret, så klarer den innovative 6th SENSE teknologi resten med automatisk indstilling af tid, temperatur og fugtighed for at sikre det perfekte resultat igen og igen. Med 6tth SENSE sensorer og et spændende udvalg af eksklusive muligheder kan du fremtrylle det perfekte måltid, mens du har en enestående og intuitiv oplevelse.

SteamSense

SteamSense tilbereder maden med både damp og konventionel varme ved temperaturer på mellem 140 ° og 220 °C. Det giver lækre gyldne og saftige madretter med mest mulig smag. Funktionen gør det nemt at få et lækkert resultat hver gang – ideelt til ovnstegning af kød og fisk og bagning af brød og kager.

MultiSense Probe

MultiSense Probe måler temperaturen i maden fire forskellige steder for at sikre komplet temperaturkontrol indeni og udenpå

Cook4

Cook4 funktionen giver enestående fleksibilitet, der gør det muligt at tilberede op til fire retter på samme tid, uden at smag eller aroma blandes.

SmartDisplay

W9 SmartDisplay er en intuitiv, overskuelig og letlæselige brugerflade, der hjælper brugeren med at blive en bedre og mere inspirerende kok

TEKNOLOGI

iXelium behandlingWhirlpool-ovne har iXelium, den patenterede, højteknologiske overflade, der aldrig mister sin glans. Ridsefast overflade, let at rengøre, holder glansen over tid. iXelium er utroligt nem at rengøre og holder sig smuk gennem årene.

SmartCleanInnovativ SmartClean teknologi rengør ovnen grundigt og effektivt på kun 35 minutter, uden at efterlade lugt og uden brug af rengøringsmiddel. SmartClean teknologien arbejder sammen med en rengøringsvenlig specialemalje i et særligt program, der altid leverer perfekte rengøringsresultater.

Teleskop- skinnerTeleskopskinnerne er designet til at gøre det lettere at isætte og fjerne tilbehør. Skinnerne er lette at fjerne, og de gør det muligt at fjerne eller flytte drypbakker eller trådhylder helt ubesværet for perfekt kontrol med tilberedningen.

Blødt lukkende døre

Takket være SoftClosing+ systemet skal du blot trykke let på døren, så lukker ovndøren selv med en støjfri og jævn bevægelse.

Pyrolyse

Når ovnen er indstillet til den selvrensende funktion, kommer indersiden af pyrolyseovnen op på en ekstremt høj temperatur (ca. 470 °C), hvor alle madrester omdannes til aske, som derefter nemt kan tørres væk med en fugtig svamp.

Katalyse

Ovnene kan udstyres med katalytiske, selvrensende paneler. Disse paneler er belagt med en mikroporøs specialbelægning, der opsuger selv de mest besværlige fedtstænk. Katalytiske selvrensende paneler kan købes separat hos Whirlpools eftersalgsservice.

 
W11
 
W9
 
W7
FUNKTIONER

DAMPOVN

KONVENTIONEL OVN

 

DAMPOVN

KONVENTIONEL OVN

 

DAMPOVN

KONVENTIONEL OVN

6th SENSE

  

TILSLUTNINGSMULIGHEDER

    

BRUGERFLADE

My Smart Display 4.5”

My Smart Display 4.5”

 

My Smart Display 3.5”

My Smart Display 3.5”

 

Assisteret display

Assisteret display

IXELIUM-BEHANDLING

      

TILBEREDNINGSKOMBINATIONER

Op til 100 tilberedningskombinationer

Op til 100 tilberedningskombinationer

 

Op til 60 tilberedningskombinationer

Op til 60 tilberedningskombinationer

 

Op til 40 tilberedningskombinationer

Op til 40 tilberedningskombinationer

DAMP

SteamSense+

SteamSense+

 

SteamSense+

  

SteamSense

 

MULTISENSE PROBE

      

BAKESENSE

       

COOK4

  
6TH SENSE LIVE
Gør det smart.
Hold forbindelsen.
Nyd friheden.

6th SENSE Live-appen fra Whirlpool giver en intuitiv og enkel måde at betjene ethvert apparat når som helst og hvor som helst