W COLLECTION

Mikrobølgeovne

Intelligent madlavning med 6th Sense

Vælg en opskrift, så gør 6th SENSE teknologien den til noget fantastisk på halv tid!

De nye, indbyggede Whirlpool-mikrobølgeovne med kraften og ydeevnen fra 6th SENSE-teknologien kombineret med innovative funktioner giver en ultimativ madlavningsoplevelse med kortere tilberedningstider af et stort udvalg af sunde og velsmagende retter.

SmartDisplay

SmartDisplay er en intuitiv, overskuelig og letlæselig brugerflade, der simpelthen forbinder brugeren til W9-mikrobølgeovnen

Crisp

Få ekstra hurtige og ekstra sprøde resultater med Crisp-teknologien. Maden bliver lækkert gyldenbrun og supersprød fra top til bund med langt mindre tid og indsats end med en konventionel ovn. Crisp-teknologien er den ideelle måde for at lave det hele perfekt, lige fra kager, tærter og brød til omeletter, fisk og grydestege.

CrispFry

CrispFry-funktion er en eksklusiv måde til sprødstegning og fyldig smag med kun lidt eller slet ingen olie. Få helt ubesværet de samme sprøde, hurtige resultater som med en konventionel ovn eller stegepande. Takket være 6th SENSE kan sprød mad hurtigt opvarmes fra frosttemperatur til serveringstemperatur. Auto crisp bruges kun til frosne færdigretter.

Dampe og koge

Funktionen Steam&Boil er let at bruge og sparer tid og besvær med en sundere måde at lave mad på. Dette praktiske program bruger dampens naturkraft til at holde på smagen og næringsstofferne ved at dampe eller koge maden med specialfunktioner, der giver nemmere tilberedning og hurtigere og bedre resultater.

Forceret luft

Med ForcedAir-teknologien fordeles den forvarmede luft jævnt rundt i mikrobølgeovnen med en højhastighedsblæser, der giver perfekte betingelser for at bage kager, marengs og butterdej med resultater, som kom de fra en ovn, og en oplevelse af konvektionsmadlavning.

TEKNOLOGI

Genopvarmning og optøning

Med Reheat&Defrost-funktionen bevarer jævnt fordelte mikrobølger den oprindelige smag, konsistens, farve, og næringsstoffer og gør det muligt for brugeren at udnytte tiden mere effektivt

Blødt lukkende hængsler

Føl kvaliteten. Den nye generation af hængsler forhindrer høje lyde ved lukning. Med en enkelt, blid berøring lukkes dørene jævnt, ubesværet og støjsvagt. Hængslerne er designet til at matche hængslerne på ovnene.

40 cm drejeskive

Mere plads giver mulighed for samtidig tilberedning af flere fade og skåle. Drejeskiven på 40 cm giver masser af plads til fade af forskellig størrelse eller endda flere glas, kopper, tallerkener på samme tid, mens den kontinuerlige rotation sikrer, at maden tilberedes jævnt hele vejen igennem.

Damprensning

SteamClean udnytter kraften i dampen til at holde mikrobølgeovnen skinnende ren. Hæld blot et glas vand i mikrobølgeovnens dampenhed, og vælg rengøring.

FUNKTIONER
W11
 
W9
 
W7

6th SENSE

TILSLUTNINGSMULIGHEDER

BRUGERFLADE

My Smart Display 4,5"

My Smart Display 4,5"

My Smart Display 4,5"

IXELIUM-BEHANDLING

 

TILBEREDNINGSKOMBINATIONER

Op til 140 tilberedningskombinationer

Op til 120 tilberedningskombinationer

Op til 120 tilberedningskombinationer

CRISP FRY

CRISP

STEAM & BOIL

FORCED AIR

REHEAT & DEFROST

6TH SENSE LIVE
Gør det smart.
Hold forbindelsen.
Nyd friheden.

6th SENSE Live-appen fra Whirlpool giver en intuitiv og enkel måde at betjene ethvert apparat når som helst og hvor som helst