W COLLECTION

Induktionskogeplader

Intelligent madlavning med 6th Sense

Nyd en ny, interaktiv madlavningsoplevelse

6th SENSE intelligente sensorer overvåger og justerer effektniveauet for at sikre ensartede resultater hver eneste gang uden at noget brænder på, sidder fast eller går til spilde. Bliv inspireret til perfektion, og oplev en helt ny måde at lave mad på.

SmartSense

Nem at bruge med videoer, billeder, og en inspirerende app: 6th SENSE-teknologien hjælper trin for trin i op til 100 madlavningskombinationer til en dybt engagerende madlavningsoplevelse.

FlexiFull

FlexiFull gør det muligt at flytte frit rundt på gryder og pander af forskellige størrelser over den fuldstændigt fleksible overflade. På grund af friheden i FlexiFull er det muligt at bruge den samme fulde temperatur over hele kogetoppen. Temperaturen fordeles jævnt for at spare masser af tid og energi. Revolutionen inden for madlavning begynder her

TEKNOLOGI

6th SENSE Assisteret madlavning

Kogepladen registrerer automatisk gryden/ panden, og de intelligente sensorer indstiller automatisk det ideelle effektniveau, også når ingredienserne er sarte eller meget komplicerede, til perfekte resultater hver gang. Med forskellige tilberedningsmetoder for hver fødevare har brugeren et bredt udvalg af metoder for at tilberede velsmagende mad helt uden besvær.

iXelium behandling

Whirlpool-ovne har iXelium, den patenterede, højteknologiske overflade, der aldrig mister sin glans. Ridsefast overflade, let at rengøre, holder glansen over tid. iXelium er utroligt nem at rengøre og holder sig smuk gennem årene.

Ekstrem Fleksibilitet

Suveræn fleksibilitet med tyndere arbejdsflader, der giver mulighed for minimalistisk design. Installation ned til 1 cm tykkelse på køkkenbordet.