W COLLECTION

W9

Intelligent madlavning med 6th SENSE

W9 Collection tilbyder indbyggede produkter i et inspirerende minimalistisk design, kombinerede med den nyeste innovative teknologi.

Alle W9-produkter har intuitive, brugervenlige funktioner, koordineret med et matchende design, der sikrer smuk, visuel harmoni og et eksklusivt og elegant udseende.

Rustfrit stål kombineret med klart glas skaber den ideelle avantgarde løsning til det moderne køkken.

Et mesterværk
af design

Whirlpool forstår vigtigheden af et godt håndværk, og kombineret med de finpudsede detaljer passer W Collection stilen i ethvert køkken. Vores matchende produkter skaber et sublimt og iøjnefaldende udtryk.

Selv den skinnende finish er specialudviklet til nem rengøring, så fingeraftryk og snavs bliver til fortid.

Alle detaljer, lige fra det platinforkromede logo til det tonede glas og det elegante kant-til-kant-metalbånd, er designede for at skabe begejstring og forstærke den samlede Whirlpool-oplevelse

Intuitiv intelligens,
avanceret effektivitet

Whirlpool har skabt en række produkter, der fornemmer brugernes behov og hjælper dem hvert eneste skridt hen ad vejen. Whirlpool-produkter lærer og tilpasser sig efter, hvordan de bruges, og fordi de taler dit sprog, er de lette at forstå.

W Collection indeholder Whirlpools unikke 6th SENSE teknologi, der sikrer avanceret effektivitet til maksimale resultater med minimal indsats. De intelligente 6th SENSE sensorer og intuitive funktioner tænker for brugeren, som får mere ud af produkterne, end man ville have troet var muligt.

Ordet "venlig indgår i ordet "brugervenlig", og det betyder, at de rigtige oplysninger kommer på det rigtige tidspunkt ved at huske brugernes yndlingsprogrammer og ved automatisk at foreslå dem, når der er brug for dem.

Ved at finde ud af, hvad der er brug for, leverer de førsteklasses effektivitet på et helt nyt niveau med berigende brugeroplevelse og gode resultater gang på gang. Denne helt nye ekspertise øger glæden ved madlavning og gør det muligt for brugeren at stræbe efter det perfekte resultat.

Oplev alle produkterne