Supreme Silence gif

Supreme Silence Vaskemaskine

Den virkelig lydløse vaskemaskine, med store ressourcebesparelser

Zen Motor

Zen Motor

Teknologi og design for mere støjsvag vask

Fremragende vaskeresultater behøver ikke længere forstyrre roen i hjemmet. Den nye Whirlpool Supreme Silence er forsynet med en særlig motor og en robust struktur, der er designet til altid at levere lydløse resultater: med kun 71 dBA som maksimalt støjniveau ved maskinens omdrejninger, kan den køre når som helst på dagen uden at forstyrre.

Zen Side Panels and body structure

Zen Zen Side Panels og struktur

Designet til at være utroligt lydløs

Den nye vaskemaskine har Zen Zen Side Panels, som består af et særligt design, der minimerer vibrationer fra omdrejninger og reducerer støjen. Og for yderligere at forbedre stabiliteten og støjreduktionen er panelerne samlet i et robust, enkeltdelt, U-formet case.

Mixed | Extra silence Program

Mixed | Extra silence Program

Om natten, for at fokusere,for at tage en pause

Programmet er designet til lydløst at hjælpe dig i løbet af dagen og holder støjniveauet under 60 dBA under hele cyklussen. Det lave støjniveau gør programmet perfekt på alle tidspunkter af dagen – når du arbejder, når du har brug for at slappe af eller endda når du sover.

Suveræn teknologi og intuitiv ressourcebesparelse

At spare ressourcer helt ubesværet betyder noget.
Whirlpool Supreme Silence er designet til netop det takket være avancerede teknologier og særlige sensorer, der automatisk justerer energi samt mængde af vaskemiddel og vand.

6TH SENSE

Når det handler om tøjvask i hverdagen, betyder det noget at spare energi. Whirlpool Supreme Silence ved præcis, hvordan man gør det, takket være 6TH SENSE Technology, der altid garanterer den højeste effektivitet. Den avancerede funktion tilpasser energiforbruget efter den faktiske belastning og sikrer fremragende og effektive vaskeresultater med store besparelser: op til 45% energi ved hver vask.

6TH SENSE Technology

AutoDose

Den rette dosering af vaskemiddel ved hver vask betyder noget: for dig og for dit tøj og for planeten. Whirlpools selvdoserende AutoDose-system giver dig mulighed for at spare en masse vaskemiddel og køre op til 26 vaskecyklusser* uden at genopfylde. Den effektive funktion doserer den helt rette mængde vaskemiddel og undgår også at fibre slides unødigt på grund af overdreven brug af vaskemiddel.

*Brug af beholder til flydende vaskemiddel med en tøjvask på 5 kg (normativ bomuldsbelastning i henhold til IEC 60456 Standard) og en koncentration af vaskemiddel på 4X (Mid 20 < ml < 35)

AutoDose

WaterSave

En besparelse på op til 59% * vand ved hver cyklus gør en forskel. Den nye Whirlpool Supreme Silence bruger aldrig så meget som en enkelt dråbe for meget for altid at sikre ekstraordinære besparelser. Ved at justere vandmængden efter belastningen og sprøjte vand direkte på tøj fra topdysen forbedrer den avancerede teknologi vaskeydelsen og sikrer samtidig effektivitet.

* Testet på Full Load 45 min, Cotton, Mixed og ECO 40-60 cyklusser med og uden 6TH Sense.

WaterSave

Damp giver maksimal friskhed og hygiejne

Tiden er inde til nye former for renlighed – beroligende, men stadig grundig og effektiv. Tiden er også inde til damp – så skånsomt for tøjet at hver eneste fiber beskyttes, mens du stadig får suveræn hygiejne. Whirlpool Supreme Silence er forsynet med et komplet udvalg af dampfunktioner, der opfylder alle forventninger og behov.

FreshCare+
SteamRefresh
SteamHygiene
FreshCare+

100% friskhed, selvom du glemmer at tage tøjet ud.
Med Supreme Silence er det ikke længere nødvendigt at tage tøjet ud med det samme efter afsluttet vask for at undgå dårlig lugt og krøller: FreshCare+ tager sig af begge. Når vasken er færdig, frigives et dampflow i tromlen, der forsigtigt masserer tøjet med flere langsomme tovejs oscillationener. Disse kombinerede funktioner holder tøjet frisk i vaskemaskinen i op til 6 timer efter endt vask, hvilket forhindrer spredning af lugt.

SteamRefresh

Glem alt om lugt og krøller på kun 20 minutter.
Et særligt program, der regenererer friskheden i tøj, der kun har været brugt lidt, så du undgår unødvendig vask. Vaskemaskinen genererer et dampflow, som trænger ind i fibrene og fjerner uønsket lugt, løsner fibre og udglatter rynker. SteamRefresh bruger mindre end to glas vand og er færdig på 20 minutter.

SteamHygiene

Glemt alt om bakterier. Nu er det ingen sag at vaske helt rent, helt perfekt. Når SteamHygiene er aktiveret renses vasketøjet af et varmt dampflow sidst i cyklussen. Luft ved en temperatur på 70°C/80°C fylder tromlen i 30 minutter og neutraliserer op til 99,9%* af alle bakterier uden brug af kemikalier, på en effektiv og naturlig måde.

*Testet af Allergy UK på programmerne Cotton 40°C, Synthetic 40°C og Linen 60°C med dampfunktion aktiveret

Supreme Silence Vaskemaskine

Fritstående Whirlpool-vaskemaskine med frontbetjening: 8,0 kg - W6 W845WB EE

W6 W845WB EE

Fritstående Whirlpool-vaskemaskine med frontbetjening: 9,0 kg - W6 W945WB EE

W6 W945WB EE

Fritstående Whirlpool-vaskemaskine med frontbetjening: 9,0 kg - W8 W946WB EE

W8 W946WB EE

Fritstående Whirlpool-vaskemaskine med frontbetjening: 10,0 kg - W6 W045WB EE

W6 W045WB EE

Fritstående Whirlpool-vaskemaskine med frontbetjening: 10,0 kg - W8 W046WB EE

W8 W046WB EE

Sammenlign ( Produkter )

Tilføj endnu et produkt til sammenligning