Supreme Silence gif

Supreme Silence Tørretumbler

Den virkelig lydløse tørretumbler designet til dit velvære.

Silent performances

Lydløse resultater

Den utroligt lydløse tørretumbler

Fremragende tørreresultater behøver ikke længere forstyrre roen i hjemmet.
Den nye Supreme Silence-tørretumbler muliggør altid lydløse præstationer ved at minimere støj og vibrationer takket være dens specielle motor, dens støjabsorberende struktur og overlegen håndværk. Hver komponent bidrager til at reducere spredning af støj og nedbringe støjniveauet så lavt som 59 dBA under tørringscyklussen.
For en tørreoplevelse, der aldrig ødelægger meningsfulde øjeblikke derhjemme.

InverterMotor

InverterMotor

Store resultater sker i stilhed.

Supreme Silence-tørretumbler har den innovative InverterMotor, der kan minimere støj og vibrationer ved at optimere motorens hastighed gennem hele cyklussen.
For en mere støjsvag drift, der altid giver bemærkelsesværdige tørringsresultater.

Zen

Zen

Designet til at være utroligt lydløs

Whirlpool Supreme Silence-tørretumbler reducerer støjspredning i alle retninger og minimerer også vibrationer takket være sin robuste Zen Body Structure, de særlige Zen Side Panels og Zen Sound Pack, med et unikt design til væggene med kvadrater af forskellige dimensioner, der er i stand til at absorbere både lave og høje frekvenser.
Så hver komponent i tørretumbleren bidrager til utroligt lydløse resultater.

Suveræn teknologi og intuitiv ressourcebesparelse

Optimering af energi og tid på den mest ubesværede måde betyder noget.
Supreme Silence-tørretumbler er udviklet til at få opgaven klaret takket være 6TH SENSE- teknologi og varmepumpeteknologi, der reducerer ressourceforbruget ved ethvert forbrug. Uden at tage tid eller kræfter fra brugerne sikrer disse innovative løsninger maksimal effektivitet uden at gå på kompromis med tørringsresultaterne.

6TH SENSE

Når det kommer til vasketøjsrutinen, betyder det meget at spare energi.
Whirlpool Supreme Silence-tørretumbler ved præcis, hvordan man garanterer perfekte resultater ved enhver tørreopgave takket være den avancerede 6TH SENSE Technology.
Denne eksklusive funktion registrerer automatisk fugtighedsniveauet inde i tromlen og justerer cyklusens varighed i overensstemmelse hermed for upåklagelig tørreevne med store besparelser: op til 47 % energi*.

*Resultater opnået ved bomuldscyklus med halvt fuld tromle med vs uden 6th Sense.

6TH SENSE Technology
Varmepumpeteknologi
Selvrensende kondensator
DuoFilter
Heat Pump

Genbrug af varme betyder noget.
Supreme Silence-tørretumbler er altid i stand til at sikre jævn tørring og bruger mindre elektricitet takket være varmepumpeteknologi.
Det specielle system fungerer med et lukket kredsløb, der gør det muligt at genbruge den forvarmede luft, når det er nødvendigt, uden at kræve yderligere energi i løbet af cyklussen.

autocleaning

Glem alt om rengøring af kondensatorfilteret: Mindre besvær betyder noget.
Den nye Supreme Silence tørretumbler har Selvrensende kondensator som er et kondensatorfilter, der automatisk renser sig selv ved hver cyklus, hvilket reducerer den tid, der kræves til vedligeholdelse af tørretumbleren og sikrer optimerede resultater over tid. For en ny, ubesværet og stressfri oplevelse, der betyder noget.

DuoFilter

Glem alt om irriterende vedligeholdelse.
Under tørringscyklussen filtreres det meste af fnulleret af det effektive og praktiske DuoFilter, et to-i-et filtreringssystem, der er designet til at holde kondensatoren og de øvrige komponenter i maskinen så rene som muligt. Dette fører til høj pålidelighed og bedre præstationer over tid

Supreme Silence kollektion

Whirlpool tørretumbler med varmepumpe: fritstående, 8 kg - W6 D83WB EE

W6 D83WB EE

Whirlpool tørretumbler med varmepumpe: fritstående, 9 kg - W6 D94WB EE

W6 D94WB EE

Whirlpool tørretumbler med varmepumpe: fritstående, 9 kg - W7 D94WB EE

W7 D94WB EE

Stilhed derhjemme betyder noget.

Supreme Silence Pair

Supreme Silence par

Det meget tavse vasketøjspar

Kombinationen af den nye Supreme Silence tørretumbler og Supreme Silence vaskemaskine udgør et fint par, der klarer vasketøjet i stilhed for virkelig at forbedre hverdagen.

Sammenlign ( Produkter )

Tilføj endnu et produkt til sammenligning