Vi introducerer Space400

Den største revolution i den indbyggede verden

Rul ned for at udforske

400L megakapacitet i 70 cm,

designet til at rumme selv den længste indkøbsliste.

Endelig et køleskab der
har plads til alt, og hvor alt har en plads.

Space400 har en kapacitet på 400 l, 40% mere end et standard indbygningskøleskab designet til at rumme selv den længste indkøbsliste.

Space400 leveres med en unik bredde på 70 cm, der passer i et hvert køkken, så ydersiden er lige så smart som indersiden.

Maden vil altid være synlig i Space400

Takket være de innovative opbevaringsløsninger, hjælper Space400 dig med at få mest muligt ud af den stor kapacitet og passer til alle produkter, uanset hvor besværlige de er.
Maksimeret opbevaringsplads med smarte løsninger, til effektiv organisering og let adgang til mad og drikke.

Dobbelte skuffer

Bedst mulige fleksibilitet. To skuffer med nem adgang, til opbevaring af indhold eller familiens favoritter som sunde snacks eller ost.

Flaske hylde

Den integrerede flaskehylde giver dig mulighed for vandret opbevaring af favorit drikkevarer, de er synlige og lette at få fat i. Flaskehalsen er hævet for at undgå lækage, og på grund af den pladsbesparende struktur, kan hylden også bruges som almindelig hylde.

Stor grønsagsskuffe med fugtighedskontrol

Ekstra bred grønsagsskuffe til frugt og grøntsager med intergreret interface til at regulere fugtighedsniveauet for langvarrig friskhed. Med robuste teleskopskinner kan skuffe trækkes helt ud med et enkelt tryk.

Forbedret med avanceret teknologi.

Gå ikke på kompromis når det handler om opbevaring af fødevarer. Den inteligente 6TH SENSE teknologi hjælper dig med at opbevare fødevarer ved den optimale temperatur og fugtighed og bevare det optimale klima fra top til bund.

6TH SENSE FreshControl

Maden holder sig frisk dobbelt så længe*

Takket være de innovative 6TH SENSE sensorer som konstant måler temperatur og luftfugtighed kan 6TH SENSE FreshControl garantere en avanceret regulering af begge dele i hele skabet, for længre friskhed, bedste smag og farve.

* versus Whirlpool total no frost 70 cm top monterede fritstående

6TH SENSE FreezeControl

Frys friskheden.

De intelligente 6TH SENSE sensore overvåger og reducerer konstant alle temperaturændringer i frysedelen. Frostskader minimeres så maden smager frisk, også efter optøning.

Air Filter

Synlig teknologi og metal-look. Et kraftfuldt og smart system for at kontrollere fugtighed, undgå bakeriespredning mens maden holdes frisk og sund.

StopFrost

Afrimning tager kun et minut takket være den eksklusive StopFrost-bakke, som samler al is i fryseren og let kan rengøres under rindende vand. StopFrost reducerer isdannelse i skufferne, så maden aldrig bliver dækket af is igen.

Designet til at imponere i alle detaljer.

Den bedste teknologi for intuitiv interaktion med forbrugeren.

Space400 Sortiment

Whirlpool-køle-/fryseskab - SP40 802 2

SP40 802 2

Sammenlign ( Produkter )

Tilføj endnu et produkt til sammenligning