W Collection BlackFiber

Smart klimaanlæg

Kontroller dit klimaanlæg når som helst og hvor som helst bare ved hjælp af din stemme med Google Assistant.

Google er et varemærke tilhørende Google LLC.

6th sense live

6th SENSE Live

Med den innovative 6TH SENSE Live-teknologi er det muligt at styre alle klimaanlægets funktioner overalt og når som helst på dagen. Klimaanlægget kan styres intelligent sammen med andre tilsluttede Whirlpool-apparater.
Takket være Wi-Fi, gør appen det muligt at fjernstyre temperaturen og fugtigheden i hjemmet, optimere energiforbruget og spare strøm.

google voice assistant

Bare sig "Ok Google" for at komme i gang

Spørg din Google Assistant, og kontroller dit klimaanlæg på den mest intuitive måde. Takket være den ultimative Whirlpool-teknologi og Google Assistant kan du forbinde mono-split klimaanlæg med alle Google Assistant-aktiverede enheder for at tænde for luften, indstille svingen og ændre temperaturen bare med din stemme.

intuitive, elegant, connected.

Intuitiv, elegant, forenet

De innovative Whirlpool-klimaanlæg er designet til altid at sikre den perfekte atmosfære i alle rum, både med hensyn til temperatur og stil, takket være det fejlfri og banebrydende design.

6th sense

6th SENSE Precision Control

6TH SENSE Precision Control-teknologi er et stærkt løfte om en overlegen brugeroplevelse for dem, der ønsker at opnå perfektion, intuitivt. Takket være indendørs og udendørs sensorer leverer klimaanlægget hurtigt den rigtige temperatur, fugtighed og blæserhastighed, der er nødvendig for at give det ideelle komfortniveau i rummet, og for at sikre den bedst mulige komfort.

4 Ages Sleep Mode

Sov som en baby uanset din alder. 4 Ages Sleep Mode giver mulighed for at garantere en dyb, blid og fredelig søvn for hele familien, blot ved at vælge blandt de 4 forindstillede natprogrammer, opdelt efter alder.

sleep mode

4D Xpert Airflow

Afkølning i alle retninger.
Det avancerede system har fire forskellige retninger for udgående luft, for at give ensartet og jævn fordeling i rummet.

airflow

Jet-funktion

Super koldt på 10 minutter*.
Nogle gange behøver du hurtig afkølning. Med Jet Function kan temperaturen blive 5 grader lavere på kun 10 minutter*.

* Test indstillinger: indetemperatur 30 °C med 40% fugtighed, udetemperatur 33 °C med 40% fugtighed. Inverter, 12K BTU testet område 21m2, 18K BTU testet område 26m2.

jet function

SEKUNDÆRE FUNKTIONER

A+++ og miljøvenlig gas

Mere energieffektivitet sikres også af klasse A+++, som giver en posetiv påvirking af omkostningerne. Den nye generation R32 kølemedie er ekstremt energieffektiv og miljøvenlig og påvirker den globale opvarmning mindre.

AroundU

Frisk luft over det hele. En indbygget sensor i fjernbetjeningen, styrer den omgivende temperatur og ikke kun temperaturen, hvor den indendørs enhed er, hvilket hjælper med til at give ensartede temperaturer.

REVERSIBELT KLIMAANLÆG

En smart løsning om vinteren.
Nyd kølig luft når det er varmt om sommeren, og varme temperaturer om vinteren, takket være opvarmningsfunktionen i dit klimaanlæg.

Silent Mode

Silent Mode reducerer støj sammenlignet med standard mode ned til 19dBA for uforstyrret søvn.

DIM

Med Dim-funktionen slukkes LEDpanelet om natten for at undgå søvnforstyrrelser.
Opdag produkter

Whirlpool-klimaanlæg - SPIW309A3WF20

SPIW309A3WF20

Whirlpool-klimaanlæg - SPIW312A3WF20

SPIW312A3WF20

Sammenlign ( Produkter )

Tilføj endnu et produkt til sammenligning