Vi præsenterer

FreshCare+

Hold tøjet friskt,
når programmet er slut

Skånsom dampning og tumbling
tager hånd om dit tøj i vaskemaskinen*.

Rul ned for at se mere

*FreshCare+ behandling hæmmer spredningen af de primære kilder til dårlig lugt (i vaskemaskinen) i op til seks timer efter, at vasken er slut. Passer ikke sammen med programmer beregnet til sarte tekstiler og dyner.

6th sense

Få en bedre vaskeoplevelse

6th SENSE registrerer automatisk mængden af vasketøj og vælger alt efter tekstiltype det bedste vaskeprogram. Den intuitive teknologi sikrer altid optimal vaskeevne samt optimering af tid, vand og energi.

fresh care

FreshCare+

En ny dimension af friskhed

Det nye FreshCare+-system holder dit tøj frisk, når vaskeprogrammet er slut. FreshCare+ hæmmer spredningen af de primære kilder til dårlig lugt, også når vasketøjet ligger i tromlen i flere timer. Når du ikke har tid til at tage dit tøj ud eller er væk fra hjemmet, er dette system den ideelle løsning til at bevare vasketøjet blødt og friskt i maskinen i op til seks timer efter, at vaskeprogrammet er afsluttet.

FreshCare+-programmet masserer skånsomt vasketøjet med flere langsomme roteringer i begge retninger vekslende med dampstråler, der kommer fra bunden med jævne mellemrum.
Det forhindrer dårlig lugt og sikrer, at luften kan cirkulere inde i fibrene, hvilket bevarer den rette fugtighed i tøjet.

FreshCare+ kan vælges*, når du indstiller vaskeparametrene eller under vaskeprogrammet og kan til enhver tid afbrydes.

* Passer ikke sammen med programmer beregnet til sarte tekstiler og dyner.

soft move

SoftMove

Tilpasset pleje til
alle tekstiler


Med det nye SoftMove-system
udfører tromlen en række helt særlige
bevægelser, som kan tilpasses til alle typer tekstiler.

Forskellige tromlebevægelser til hver fase af vaskeprogrammet, fra første vandindtag til den afsluttende centrifugering, giver fremragende resultater og perfekt pleje af tøj, farver og former.

Man kan vælge mellem 14 forskellige programmer, alle nøje udviklet til at opfylde alle daglige eller lejlighedsvise vaskebehov: fra de mest hårdføre tøjstykker som jeans og bomuldsemner til mere sarte som uld og silke.

Takket være den avancerede motor kan SoftMove-systemet indstilles til seks tilpassede tromlebevægelser og varighed for hver vaskefase, hvilket sikrer den rette pleje af tøjet og de bedste vaskeresultater.

Ultimativ teknologi

15°

PERFEKT RENT VED KUN 15°C I STEDET FOR 40°C*

Det perfekte vaskeprogram bevarer tøjets oprindelige skønhed og farve. En arbejdstemperatur på 15°C garanterer de samme resultater som ved et 40°C vaskeprogram. Med SoftMove-systemet og tilpassede tromlebevægelser kan tøjet bevæge sig løst i cylinderen og bedre optage vaskemidlet. Resultatet er en mere effektiv vask, selv ved den laveste temperatur.

* Sammenlignet med blandet program (40°C/59') med halv opfyldning.

clean

Tilpasser vaskekraften til dine behov

Med Clean+ kan vaskeprogrammet tilpasses efter tilsmudsningsgraden og forbrugerens daglige behov. Man kan vælge mellem tre niveauer af snavs for helt at få bugt med alle typer snavs: Intensiv, Daglig, Hurtig.

motor

Avanceret motor til langvarige resultater

En stærk og ekstremt støjsvag og avanceret el-motor er monteret midt i maskinen for at sikre lang levetid for din vaskemaskine.
SenseInverter-motoren er meget energieffektiv og giver 30% besparelse sammenlignet med ydeevnen i A+++.

Udviklet med komfort og attraktivt design for øje

Det nye FreshCare+ giver en intuitiv og brugervenlig grænseflade, der gør den nem at betjene og giver alle en god vaskeoplevelse. Den brede dør og koøjet med integreret ergonomisk håndtag letter den daglige brug.

Fresh Care Plus

vaskemaskine med frontbetjening: 9 kg - FWG91484WS

FWG91484WS
OPDAG MERE

vaskemaskine med frontbetjening: 9 kg - FWG91484W

FWG91484W
OPDAG MERE

vaskemaskine med frontbetjening: 8 kg - FWG81484W

FWG81484W
OPDAG MERE

vaskemaskine med frontbetjening: 8 kg - FWF81483W

FWF81483W
OPDAG MERE

Sammenlign ( Produkter )

Tilføj endnu et produkt til sammenligning